Marbodal

Marbodal Bromma

Öppet idag 10.00-15.00
Besök Karlsbodavägen 19
BROMMA

Öppettider

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Stängd

Besöksadress

Karlsbodavägen 19
BROMMA
Öppna i Google Maps

Kontakt

info@marbodalbromma.se
Tel:08-15 85 80

Möt oss på Marbodal Bromma

Erik Guvå 070-749 20 02
Christer Källgren 070-5184826

Köp utställningskök till stor rabatt

Vi gör plats för nyheter och säljer därför utställningskök till fördelaktiga priser. Hör av dig till butiken vid intresse.
Vi har tyvärr inga utställningskök till försäljning just nu

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA BUTIK!
Passa på att träffa våra experter och leverantörer av vitvaror, fläktar och stenskivor samt lär dig allt om det senaste på marknaden.

Premiär - Signatur Ekbacken

Marbodal luckbyte

Ge ditt kök ett nytt liv.
Vi hjälper dig att byta luckor, bänkskiva och vitvaror så att ditt kök blir som nytt igen. Snabbt, smidigt och enkelt.

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIGT KÖK – VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN

Du får alltid en erfaren köksdesigner som hjälper dig att ta dina idéer till verklighet med allt från idéer, ritningar, beställning och leverans.

Jordnära färgkollektion

Jordnära är harmonisk och rofylld kollektion av noga utvalda färger, inspirerade av vår nordiska natur. Utvecklad av oss på Marbodal för att passa kök. Jordnära är en hållbar färgkollektion.

Finansiering

Med finansiering i samarbete med Resurs Bank kan vi hjälpa dig att göra verklighet att din köksdröm även om du väljer att betala lite i taget.

CERTIFIERAD MONTÖR

Marbodal har hundratals certifierade montörer i hela landet. De är utbildade i vårt sortiment och byggmetoder vilket ger dem kunskaper för en effektiv montering. Genom att välja en certifierad montör kan du känna dig trygg med att ditt kök kommer att monteras på rätt sätt.

ETT KÖK FRÅN MARBODAL ÄR ALLTID EN TRYGG AFFÄR

Om en franchisetagare till Marbodal inte har möjlighet att fullfölja en köksleverans enligt avtal går Nobia Svenska Kök AB (Marbodal) in som part i köpeavtalet och fullföljer affären, en eventuell slutlikvid betalas till Nobia Svenska Kök AB vid fullgjord köksleverans. Du skall alltid kunna känna dig trygg med din affär hos Marbodal.