Marbodal

Marbodal Linköping

Öppet idag 11.00 - 15.00
Besök Bonnorpsgatan 17
582 73 Linköping

Öppettider

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Stängd

Specialöppettider

  • 10.00 - 15.00
  • Stängd
OMBYGGNATION: Under april och större delen av maj kommer butiken att byggas om och därför kommer utställningen att vara stängd. Vi träffar er gärna via digitala möten under den tiden. Kontoret och lager kommer att hålla öppet som vanligt. Möjlighet att se prover kommer att finnas under hela perioden.

Besöksadress

Bonnorpsgatan 17
582 73 Linköping

Öppna i Google Maps

Kontakt

info@marbodallkpg.se
Tel:013-35 32 00

Möt oss på Marbodal Linköping

Annika Eklöf Annika Eklöf Kökssäljare/inredare annika@marbodallkpg.se 0707-77 62 95
Tobias Holmberg Tobias Holmberg Kökssäljare/inredare tobias@marbodallkpg.se 0707-77 62 94
Anita Collins Anita Collins Kökssäljare/inredare anita@marbodallkpg.se 0768-51 99 03
Morgan Sandqvist Morgan Sandqvist Kökssäljare/inredare morgan@marbodallkpg.se 070-777 62 96

Köp utställningskök till stor rabatt

Vi gör plats för nyheter och säljer därför utställningskök till fördelaktiga priser. Hör av dig till butiken vid intresse.
Vi har tyvärr inga utställningskök till försäljning just nu

Covid-19

Vi hoppas alla mår bra och håller säkert avstånd


Med hänsyn till de senaste restriktionerna som utfärdats i Sverige, så vill vi försäkra er om att säkerheten i våra butiker är vår högsta prioritet. Våra butiker håller öppet men bara för begränsat antal personer vilket finns information om hos respektive butik. För att slippa stå i kö utanför en butik så rekommenderar vi er att boka ett kostnadsfritt möte med en av våra köksdesigners. Vid ett möte hjälper vi dig planera ditt drömkök och tillsammans tar vi fram ritningar och en prisbild. Vi träffas gärna digitalt, privat i butik eller över telefon.

Välkommen att boka ditt möte här.

VÄLKOMMEN ATT TRÄFFA OSS PÅ DET SÄTT SOM PASSAR DIG BÄST

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIGT KÖK – VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN

Du får alltid en erfaren köksdesigner som hjälper dig att ta dina idéer till verklighet med allt från idéer, ritningar, beställning och leverans.

CERTIFIERAD MONTÖR

Marbodal har hundratals certifierade montörer i hela landet. De är utbildade i vårt sortiment och byggmetoder vilket ger dem kunskaper för en effektiv montering. Genom att välja en certifierad montör kan du känna dig trygg med att ditt kök kommer att monteras på rätt sätt.

ETT KÖK FRÅN MARBODAL ÄR ALLTID EN TRYGG AFFÄR

Om en franchisetagare till Marbodal inte har möjlighet att fullfölja en köksleverans enligt avtal går Nobia Svenska Kök AB (Marbodal) in som part i köpeavtalet och fullföljer affären, en eventuell slutlikvid betalas till Nobia Svenska Kök AB vid fullgjord köksleverans. Du skall alltid kunna känna dig trygg med din affär hos Marbodal.